Complete Lijst met Golfclubs

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Amazing Golf Africa

(66.7% aanbevolen)

Amazing Golf Africa

Zuid Afrika specialist Amazing Golf Africa is tot stand gekomen door een enorme passie voor golfen in Zuid Afrika en de behoefte om die met anderen te delen. Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de reiswereld en diverse golfreizen naar Zuid Afrika te hebben gemaakt hebben we besloten reizen te gaan organiseren naar Zuid-Afrika. Per 1 september 2006 hebben wij het reisbureau Amazing Golf Africa opgericht, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van golfreizen op maat naar Zuid-Afrika.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AMJV Golf

(50% aanbevolen)

AMJV Golf

Golfvereniging AMVJ is een gezellige club met ongeveer 400 leden. We hebben een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen.

Ons park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets en er is bovendien voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de auto. We beschikken over ruime les- en oefenfaciliteiten en niet op de laatste plaats: een gezellig clubhuis met vriendelijke prijzen, ruime openingstijden en een prachtig terras met weids uitzicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amsterdam Old Course

(50% aanbevolen)

Amsterdam Old Course

Vlakbij Amsterdam-Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Arena.

De Old Course is een van de acht banen in Nederland die door Harry Colt (van het beroemde architectenbureau Colt, Alison & Morisson) zijn ontworpen. De baan wordt sinds 1990 bespeeld door de golfclub Amsterdam Old Course (AOC).
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Brabant Golf Vereniging

(50% aanbevolen)

Brabant Golf Vereniging

Brabant Golf Vereniging speelt op een 6 holes baan gelegen in Rijen. Het karakter is een parkbaan met een lengte van 2800 meter (over 18 holes). In de zomer wordt de baan omringd door maisvelden en bossen en in de winter kunt u uitkijken over de bossen en uitgestrekte landerijen. Inmiddels hebben zo'n 210 leden de weg naar onze vereniging gevonden, die het er allemaal uitstekend naar de zin hebben.

Onze baan beschikt naast de 6 holes over uitstekende oefenfaciliteiten zoals een driving-range, een oefencorner met oefenholes, oefengreen en chip-area. De aanwezige golfpro begeleidt zowel beginnende als gevorderde golfers naar een beter spelniveau. Verder is er een bijzonder gezellig clubhuis waar het, na afloop van een ronde golf, goed toeven is.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Cretas Golf

(50% aanbevolen)

Cretas Golf

Cretas Golf: uw specialist voor golfreizen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Compagnie

(50% aanbevolen)

De Compagnie

Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet op 90 hectare en heeft 18 uitdagende holes en een volwaardige, mooi aangelegde 9-holes Par 3 baan. Verder beschikken we over een unieke driving range en uitstekende chip- put- en oefenarea's. De baan is ontworpen door Gerard Jol. In 2012 zijn de holes gemoderniseerd en is de routing van de holes 1 tot en met 9 gewijzigd.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Graafschap

(50% aanbevolen)

De Graafschap

Welkom bij de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Een actieve club, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en goed golfspel. Zij zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Onze leden komen uit de wijde omtrek van het Gelderse Lochem. Als gastspeler bent u natuurlijk ook van harte welkom.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Hoge Dijk

(50% aanbevolen)

De Hoge Dijk

Homepage Open Golfcentrum De Hoge Dijk

Welkom bij De Hoge Dijk. Onze golfbaan met 27 holes, onze golfclub Olympus, onze Brasserie en onze golfschool verwelkomen je graag als gast!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Lage Vuursche

(50% aanbevolen)

De Lage Vuursche

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppeld aan een certificaat van aandeel in Golfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche B.V.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Semslanden

(50% aanbevolen)

De Semslanden

De 18-holes baan van De Semslanden ligt aan de voet van de Hondsrug, een stuwwal uit de ijstijd. Door de uitdagende lengte, de lastige waterhindernissen dwars over en naast de fairway, de vele bomen, de ruim 40 bunkers en hier en daar hoge rough is de baan een uitdaging.Er zijn ruime oefenfaciliteiten en een 6 holes par-3 oefenbaan. Op de driving range is in 2009 een swing-analyse-studio geopend.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Turfvaert

(50% aanbevolen)

De Turfvaert

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: “Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch” en die vele activiteiten organiseert zoals: Fun Evenementen en Club Competities, aarzel dan niet om verder te lezen op de website van Golfvereniging De Turfvaert te Rijsbergen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Drentsche Golfclub

(50% aanbevolen)

Drentsche Golfclub

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country Club een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfbaan.

Sinds juni 2012 heeft de Drentsche Golf & Country Club een extra dimensie toegevoegd aan haar faciliteiten. Met de 24 kamers tellende Golf Lodge kunt u voortaan wakker worden op de golfbaan en genieten van rust, ruimte en natuur. U bent van harte welkom in Zeijerveen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dutch Golf Reizen

(50% aanbevolen)

Dutch Golf Reizen

De expertise van Dutch Golf Reizen vertaalt zich naar maatwerk. Voor veel golfers en bedrijven heeft Dutch Golf al jaren individuele- en groepsreizen op maat georganiseerd, met of zonder golf. Heeft uw bedrijf een jubileum en wilt u een reisje voor en met uw personeel organiseren of een speciale reis voor uw relaties, dan moet u bij ons zijn.

Wilt u golfen op banen in binnen en/of het buitenland en u wilt weten welke banen de moeite waard zijn, dan bent u bij Dutch Golf Reizen aan het goede adres. Wij reserveren graag uw hotel, uw tee-times, uw huurauto of eventueel transfers voor minimaal 3 nachten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Edese Golf Club

(50% aanbevolen)

Edese Golf Club

Welkom bij de Edese Golf Club! Onze golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast.

De baan heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten. Er zijn geen waterhindernissen maar ter compensatie zeer veel bunkers en in de zomer taaie rough. De golfclub heeft natuur en landschap hoog in het vaandel staan en behaalde als een van de eerste clubs in Nederland het certificaat Committed to Green.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eindhovensche Golf

(50% aanbevolen)

Eindhovensche Golf

Home | Eindhovensche Golf


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Footgolf Holland

(50% aanbevolen)

Footgolf Holland

Footgolf Holland


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Glow Golf

(50% aanbevolen)

Glow Golf

GlowGolf® - Welkom bij GlowGolf® black light minigolf

Welkom bij GlowGolf Nederland; Speel in een van onze vestigingen een rondje blacklight midgetgolf - minigolf
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Go4Golf

(50% aanbevolen)

Go4Golf

Welkom bij Go4Golf reizen, de specialist in golfvakanties naar Portugal, Spanje en Turkije. Wij zijn thuis in alle accommodaties en op alle golfbanen. Daarom kunnen wij met u meepraten en/of goed advies geven op basis van uw wensen. U bepaalt zelf het aantal nachten en het aantal greenfees, vervolgens maken wij een mooie aanbieding. U kunt ook kiezen uit onze top aanbiedingen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf & Country Travel

(50% aanbevolen)

Golf & Country Travel

Golf & Country Travel levert golfreizen op maat! Al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen zorgt ervoor dat wij onszelf een golfspecialist pur sang durven te noemen. Wij gaan professioneel te werk, waarbij het inventariseren van uw wensen een eerste criterium is voor het verzorgen van uw golfreis op maat.

Golf and Country Travel organiseert landelijke reizen met een exclusieve sfeer waarin de golfer, naast het spelen op de mooiste locaties van Europa, zich ook gastronomisch wil laten verwennen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf 4 Holland

(50% aanbevolen)

Golf 4 Holland

Golf4Holland: Online golfvereniging voor NGF handicap registratie, NGF regelexamen, golfnieuws, golflessen, en golfwedstrijden

Golf4Holland is de online golfvereniging van Nederland! Golf4Holland verzorgt officiele NGF EGA handicap registratie, het 9 stappenplan, baanpermissie, het regelexamen, online handicap registratie, een leuk landelijk wedstrijdprogramma, en veel kortingen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf 4 Iedereen

(50% aanbevolen)

Golf 4 Iedereen

Golf 4 Iedereen - Golflessen, golfclinics en golfreizen

Bent u op zoek naar een goede golfcursus? Maak gebruik van het aanbod van Golf4Iedereen. Verschillende golfbanen beschikbaar. Bel met nummer 06-42291529.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf Arrangementje

(50% aanbevolen)

Golf Arrangementje

Golfarrangementje.nl Home - Golfarrangementje.nl


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf Net

(50% aanbevolen)

Golf Net

Home - golf en meer...golfnet.nl


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf Ockenburgh

(50% aanbevolen)

Golf Ockenburgh

Golf Ockenburgh – Prachtige 9-holes baan in Kijkduin


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Golf Time

(50% aanbevolen)

Golf Time

Golfreizen | Boek nu uw golfreis bij Golftime - Your Travel Caddy

✓ Golfreizen naar topbestemmingen ✓ Ruim 20 jaar specialist in golfreizen ✓ Al meer dan 50.000 tevreden reizigers ✓ Persoonlijk advies en contact
Lees verder »