Golfclubs

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Koninklijke Haagsche Golfclub

Koninklijke Haagsche Golfclub

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club (1893) bestaat dit jaar 120 jaar en is daarmee de oudste golfclub in Nederland. De huidige baan, gelegen
in het prachtige duingebied Meijendel binnen de gemeente Wassenaar, werd echter pas in 1947 eigendom van de club. De baan wordt als één van de mooiste banen van het Europese Continent beschouwd.

Aanbieding
Lees verder »

Bezoek Koninklijke Haagsche Golfclub

2

Reviews en Ervaringen over AMJV Golf

AMJV Golf

Golfvereniging AMVJ is een gezellige club met ongeveer 400 leden. We hebben een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen.

Ons park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets en er is bovendien voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de auto. We beschikken over ruime les- en oefenfaciliteiten en niet op de laatste plaats: een gezellig clubhuis met vriendelijke prijzen, ruime openingstijden en een prachtig terras met weids uitzicht.
Lees verder »

Bezoek AMJV Golf

3

Reviews en Ervaringen over Amsterdam Old Course

Amsterdam Old Course

Vlakbij Amsterdam-Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Arena.

De Old Course is een van de acht banen in Nederland die door Harry Colt (van het beroemde architectenbureau Colt, Alison & Morisson) zijn ontworpen. De baan wordt sinds 1990 bespeeld door de golfclub Amsterdam Old Course (AOC).
Lees verder »

Bezoek Amsterdam Old Course

4

Reviews en Ervaringen over Brabant Golf Vereniging

Brabant Golf Vereniging

Brabant Golf Vereniging speelt op een 6 holes baan gelegen in Rijen. Het karakter is een parkbaan met een lengte van 2800 meter (over 18 holes). In de zomer wordt de baan omringd door maisvelden en bossen en in de winter kunt u uitkijken over de bossen en uitgestrekte landerijen. Inmiddels hebben zo'n 210 leden de weg naar onze vereniging gevonden, die het er allemaal uitstekend naar de zin hebben.

Onze baan beschikt naast de 6 holes over uitstekende oefenfaciliteiten zoals een driving-range, een oefencorner met oefenholes, oefengreen en chip-area. De aanwezige golfpro begeleidt zowel beg
Lees verder »

Bezoek Brabant Golf Vereniging

5

Reviews en Ervaringen over De Compagnie

De Compagnie

Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet op 90 hectare en heeft 18 uitdagende holes en een volwaardige, mooi aangelegde 9-holes Par 3 baan. Verder beschikken we over een unieke driving range en uitstekende chip- put- en oefenarea's. De baan is ontworpen door Gerard Jol. In 2012 zijn de holes gemoderniseerd en is de routing van de holes 1 tot en met 9 gewijzigd.
Lees verder »

Bezoek De Compagnie

6

Reviews en Ervaringen over De Graafschap

De Graafschap

Welkom bij de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Een actieve club, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en goed golfspel. Zij zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Onze leden komen uit de wijde omtrek van het Gelderse Lochem. Als gastspeler bent u natuurlijk ook van harte welkom.
Lees verder »

Bezoek De Graafschap

7

Reviews en Ervaringen over De Hoge Dijk

De Hoge Dijk

Homepage Open Golfcentrum De Hoge Dijk

Welkom bij De Hoge Dijk. Onze golfbaan met 27 holes, onze golfclub Olympus, onze Brasserie en onze golfschool verwelkomen je graag als gast!
Lees verder »

Bezoek De Hoge Dijk

8

Reviews en Ervaringen over De Lage Vuursche

De Lage Vuursche

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppeld aan een certificaat van aandeel in Golfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche B.V.
Lees verder »

Bezoek De Lage Vuursche

9

Reviews en Ervaringen over De Semslanden

De Semslanden

De 18-holes baan van De Semslanden ligt aan de voet van de Hondsrug, een stuwwal uit de ijstijd. Door de uitdagende lengte, de lastige waterhindernissen dwars over en naast de fairway, de vele bomen, de ruim 40 bunkers en hier en daar hoge rough is de baan een uitdaging.Er zijn ruime oefenfaciliteiten en een 6 holes par-3 oefenbaan. Op de driving range is in 2009 een swing-analyse-studio geopend.
Lees verder »

Bezoek De Semslanden

10

Reviews en Ervaringen over De Turfvaert

De Turfvaert

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: “Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch” en die vele activiteiten organiseert zoals: Fun Evenementen en Club Competities, aarzel dan niet om verder te lezen op de website van Golfvereniging De Turfvaert te Rijsbergen.
Lees verder »

Bezoek De Turfvaert

11

Reviews en Ervaringen over Drentsche Golfclub

Drentsche Golfclub

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country Club een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfbaan.

Sinds juni 2012 heeft de Drentsche Golf & Country Club een extra dimensie toegevoegd aan haar faciliteiten. Met de 24 kamers tellende Golf Lodge kunt u voortaan wakker worden op de golfbaan en genieten van rust, ruimte en natuur. U bent van harte welkom in Zeijerveen!
Lees verder »

Bezoek Drentsche Golfclub

12

Reviews en Ervaringen over Edese Golf Club

Edese Golf Club

Welkom bij de Edese Golf Club! Onze golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast.

De baan heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten. Er zijn geen waterhindernissen maar ter compensatie zeer veel bunkers en in de zomer taaie rough. De golfclub heeft natuur en landschap hoog in het vaandel staan en behaalde als een van de eerste clubs in Nederland het certificaat Committed to Green.
Lees verder »

Bezoek Edese Golf Club

13

Reviews en Ervaringen over Eindhovensche Golf

Eindhovensche Golf

Home | Eindhovensche Golf


Lees verder »

Bezoek Eindhovensche Golf

14

Reviews en Ervaringen over Golf 4 Holland

Golf 4 Holland

Golf4Holland: Online golfvereniging voor NGF handicap registratie, NGF regelexamen, golfnieuws, golflessen, en golfwedstrijden

Golf4Holland is de online golfvereniging van Nederland! Golf4Holland verzorgt officiele NGF EGA handicap registratie, het 9 stappenplan, baanpermissie, het regelexamen, online handicap registratie, een leuk landelijk wedstrijdprogramma, en veel kortingen
Lees verder »

Bezoek Golf 4 Holland

15

Reviews en Ervaringen over Golf 4 Iedereen

Golf 4 Iedereen

Golf 4 Iedereen - Golflessen, golfclinics en golfreizen

Bent u op zoek naar een goede golfcursus? Maak gebruik van het aanbod van Golf4Iedereen. Verschillende golfbanen beschikbaar. Bel met nummer 06-42291529.
Lees verder »

Bezoek Golf 4 Iedereen

16

Reviews en Ervaringen over Golf Ockenburgh

Golf Ockenburgh

Golf Ockenburgh – Prachtige 9-holes baan in Kijkduin


Lees verder »

Bezoek Golf Ockenburgh

17

Reviews en Ervaringen over Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud | Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud
Lees verder »

Bezoek Golfbaan Bentwoud

18

Reviews en Ervaringen over Golfbaan Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg en Golfclub Roxenisse - Golfbaan Catharinenburg en Golfclub Roxenisse

Golfbaan Catharinenburg omvat een 18 holes golfbaan die je zou kenmerken als een ’duinbaan’, een 18 holes, qualifying par-3 baan en een les- en oefengedeelte met royale driving range, putting greens, chip- en pitchveld en zand- en grasbunkers.
Lees verder »

Bezoek Golfbaan Catharinenburg

19

Reviews en Ervaringen over Golfbaan Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens.

De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses, gespecialiseerd in golfbaan architectuur en aangesloten bij het European Institute of Golf Course Architects. Het baanontwerp voldoet aan de eisen die de Nederlandse Golf Federatie stelt voor de A- status en wordt door de lage handicappers als uitdagend ervaren.
Lees verder »

Bezoek Golfbaan Echt-Susteren

20

Reviews en Ervaringen over Golfbaan Naarderbos

Golfbaan Naarderbos

Welkom op Golfbaan Naarderbos. Kom golfen op onze 18 holes Championship Course of op onze unieke 9 holes Par-3 baan. Op onze ideaal bereikbare locatie aan het Gooimeer komt u temidden van het groen volledig tot rust.
Lees verder »

Bezoek Golfbaan Naarderbos

21

Reviews en Ervaringen over Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout

Welkom bij Golfclub Almeerderhout.
Lees verder »

Bezoek Golfclub Almeerderhout

22

Reviews en Ervaringen over Golfclub Borchland

Golfclub Borchland

Golfclub Borchland: Eén van onze doelstellingen is dat wij zoveel mogelijk mensen enthousiast maken én houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan, het is een beleving waarbij sport en gezelligheid de keywords zijn.
Lees verder »

Bezoek Golfclub Borchland

23

Reviews en Ervaringen over Golfclub Broekpolder

Golfclub Broekpolder

Golfclub Broekpolder ligt midden in het recreatiegebied van Vlaardingen en Midden-Delfland. De golfbaan is een echte Hollandse polderbaan waar de wind het de speler knap lastig kan maken. De vele waterhindernissen en de lengte van de baan bepalen haar moeilijkheidsgraad.

Sinds de aanleg in 1981 zijn de fraaie bomen tot wasdom gekomen waardoor de baan een volwassen indruk maakt.
Redenen voor de Ladies European Tour om Broekpolder in 2010 voor drie achtereenvolgende jaren te kiezen als baan voor het Deloitte Ladies Open.
Het clubhuis heeft een gezellig restaurant met zicht op de 18e green
Lees verder »

Bezoek Golfclub Broekpolder

24

Reviews en Ervaringen over Golfclub Cromstrijen

Golfclub Cromstrijen

Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course.

Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis en heerlijk terras met uitzicht over de baan, biedt Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer. U bent van harte welkom! Bij Golfclub Cromstrijen staan de vier G's centraal: Golfsport, Genieten, Gezelligheid en Gastvrijheid.
Lees verder »

Bezoek Golfclub Cromstrijen

25

Reviews en Ervaringen over Golfclub De Breuninkhof

Golfclub De Breuninkhof

Golfclub De Breuninkhof heeft een NGF A-status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Op de prachtige 9-holes baan, waar park- weide- en bosholes met talloze waterpartijen elkaar afwisselen, kunt u ruimschoots aan uw trekken komen. U bent met minimaal een Clubhandicap 54 van harte welkom op deze Par 72 baan.

Voor beginners is er een 9-holes par 3 baan met holes die variëren in lengte van 60 tot 145 meter. Een ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Voor het spelen op de par 3 baan is baanpermissie van de pro vereist.
Lees verder »

Bezoek Golfclub De Breuninkhof