AMJV Golf

Golfvereniging AMVJ is een gezellige club met ongeveer 400 leden. We hebben een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Ons park is goed bereikbaar met Lees verder »

Amsterdam Old Course

Vlakbij Amsterdam-Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Aren Lees verder »

Brabant Golf Vereniging

Brabant Golf Vereniging speelt op een 6 holes baan gelegen in Rijen. Het karakter is een parkbaan met een lengte van 2800 meter (over 18 holes). In de zomer wordt de baan omringd door maisvelden en bossen en in de winter kunt u uitkijken over de boss Lees verder »

De Compagnie

Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet op 90 hectare en heeft 18 uitdagende holes en een volwaardige, mooi aangelegde 9-holes Par 3 baan. Verder beschikken we over een unieke driving range en uitstekende chip- put- en oefenarea's. De baan is ontw Lees verder »

De Graafschap

Welkom bij de Lochemse Golf- & Countryclub De Graafschap. Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golf- & Countryclub De Graafschap. Een actieve club, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en go Lees verder »

De Hoge Dijk

Homepage Open Golfcentrum De Hoge Dijk Welkom bij De Hoge Dijk. Onze golfbaan met 27 holes, onze golfclub Olympus, onze Brasserie en onze golfschool verwelkomen je graag als gast! Lees verder »

De Lage Vuursche

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppel Lees verder »

De Semslanden

De 18-holes baan van De Semslanden ligt aan de voet van de Hondsrug, een stuwwal uit de ijstijd. Door de uitdagende lengte, de lastige waterhindernissen dwars over en naast de fairway, de vele bomen, de ruim 40 bunkers en hier en daar hoge rough is d Lees verder »

De Turfvaert

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch en die vele activiteiten Lees verder »

Drentsche Golfclub

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country Club een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golf Lees verder »

Edese Golf Club

Welkom bij de Edese Golf Club! Onze golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De Lees verder »

Eindhovensche Golf
Golf 4 Holland

Golf4Holland: Online golfvereniging voor NGF handicap registratie, NGF regelexamen, golfnieuws, golflessen, en golfwedstrijden Golf4Holland is de online golfvereniging van Nederland! Golf4Holland verzorgt officiele NGF EGA handicap registratie, he Lees verder »

Golf 4 Iedereen

Golf 4 Iedereen - Golflessen, golfclinics en golfreizen Bent u op zoek naar een goede golfcursus? Maak gebruik van het aanbod van Golf4Iedereen. Verschillende golfbanen beschikbaar. Bel met nummer 06-42291529. Lees verder »

Golf Ockenburgh

Golf Ockenburgh Prachtige 9-holes baan in Kijkduin Lees verder »

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud | Golfbaan Bentwoud Golfbaan Bentwoud Lees verder »

Golfbaan Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg en Golfclub Roxenisse - Golfbaan Catharinenburg en Golfclub Roxenisse Golfbaan Catharinenburg omvat een 18 holes golfbaan die je zou kenmerken als een duinbaan, een 18 holes, qualifying par-3 baan en een les- en oefengede Lees verder »

Golfbaan Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving de Hei. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Stdler Golf Courses, ges Lees verder »

Golfbaan Naarderbos

Welkom op Golfbaan Naarderbos. Kom golfen op onze 18 holes Championship Course of op onze unieke 9 holes Par-3 baan. Op onze ideaal bereikbare locatie aan het Gooimeer komt u temidden van het groen volledig tot rust. Lees verder »

Golfclub Almeerderhout
Golfclub Borchland

Golfclub Borchland: En van onze doelstellingen is dat wij zoveel mogelijk mensen enthousiast maken n houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan, het is een beleving waarbij sport en gezelligheid de keyword Lees verder »

Golfclub Broekpolder

Golfclub Broekpolder ligt midden in het recreatiegebied van Vlaardingen en Midden-Delfland. De golfbaan is een echte Hollandse polderbaan waar de wind het de speler knap lastig kan maken. De vele waterhindernissen en de lengte van de baan bepalen haa Lees verder »

Golfclub Cromstrijen

Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis Lees verder »

Golfclub De Breuninkhof

Golfclub De Breuninkhof heeft een NGF A-status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Op de prachtige 9-holes baan, waar park- weide- en bosholes met talloze waterpartijen elkaar afwisselen, kunt u ruimschoots aan uw trekken komen. U bent met minimaal Lees verder »

Golfclub de Koepel

Hartelijk welkom bij Golfclub de Koepel. Onze mooi gelegen en interessante 18 holes par 70 baan vindt u aan de provinciale weg tussen Rijssen en Wierden. We zijn een laagdrempelige en gastvrije club waar nieuwe leden en gastspelers van harte welkom z Lees verder »


VergelijkGolf.nl

Op VergelijkGolf.nl lees je reviews over alle golfclubs van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw golf ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!