Golfclubs

Nieuwe Golfclubs

Golfclubs

Amazing Golf Africa

Golf Reizen   •   1 Review

Zuid Afrika specialist Amazing Golf Africa is tot stand gekomen door een enorme passie voor golfen in Zuid Afrika en de behoefte om die met anderen te delen. Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de reiswereld en diverse golfreizen naar Zuid AfriLees verder »
Cretas Golf

Golf Reizen   •   1 Review

Cretas Golf: uw specialist voor golfreizen.Lees verder »
AMJV Golf

Golfclubs

Golfvereniging AMVJ is een gezellige club met ongeveer 400 leden. We hebben een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Ons park is goed bereikbaar metLees verder »
Amsterdam Old Course

Golfclubs

Vlakbij Amsterdam-Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam ArenLees verder »
Anwb Golf

Golf Reizen

De grootste golfclub met ruim +45.000 leden • ANWB Golf

ANWB Golf: De grootste golfclub van Nederland âœ" 45.000+ leden âœ" handicap registratie âœ" golflessen âœ" exclusieve golfaanbiedingen âœ" gezellige ledendagen

Lees verder »
De Compagnie

Golfclubs

Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet op 90 hectare en heeft 18 uitdagende holes en een volwaardige, mooi aangelegde 9-holes Par 3 baan. Verder beschikken we over een unieke driving range en uitstekende chip- put- en oefenarea's. De baan is ontwLees verder »
De Graafschap

Golfclubs

Welkom bij de Lochemse Golf- & Countryclub 'De Graafschap'. Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golf- & Countryclub 'De Graafschap'. Een actieve club, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en goed gLees verder »
De Hoge Dijk

Golfclubs

Homepage Open Golfcentrum De Hoge Dijk Welkom bij De Hoge Dijk. Onze golfbaan met 27 holes, onze golfclub Olympus, onze Brasserie en onze golfschool verwelkomen je graag als gast!Lees verder »
De Lage Vuursche

Golfclubs

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppeLees verder »
De Semslanden

Golfclubs

De 18-holes baan van De Semslanden ligt aan de voet van de Hondsrug, een stuwwal uit de ijstijd. Door de uitdagende lengte, de lastige waterhindernissen dwars over en naast de fairway, de vele bomen, de ruim 40 bunkers en hier en daar hoge rough is dLees verder »
De Turfvaert

Golfclubs

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: "Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch" en die vele activiteiten orLees verder »
Drentsche Golfclub

Golfclubs

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country Club een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfLees verder »
Dutch Golf Reizen

Golf Reizen

De expertise van Dutch Golf Reizen vertaalt zich naar maatwerk. Voor veel golfers en bedrijven heeft Dutch Golf al jaren individuele- en groepsreizen op maat georganiseerd, met of zonder golf. Heeft uw bedrijf een jubileum en wilt u een reisje voor eLees verder »
Edese Golf Club

Golfclubs

Welkom bij de Edese Golf Club! Onze golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De Lees verder »
Eindhovensche Golf
Exit Reizen

Golf Reizen

Amerika reizen & Canada reizen - Exit Reizen - uw maatwerkspecialist

Boek uw reis bij dé specialist in reizen naar Amerika en Canada. Wij combineren al meer dan 25 jaar voordelige prijzen met persoonlijke service. Uw onvergetelijke vakantie naar

Lees verder »
Fairway Golftravel

Golf Reizen

Golfvakantie Specialist, Golfreizen op maat naar iedere gewenste bestemming | Fairway Golftravel

DE SPECIALIST voor al uw golfreizen. Fairway Golftravel verzorgt golfvakanties naar bestemmingen binnen- en buiten Europa. Boek uw golfreis voor de best

Lees verder »
Footgolf Holland
Glow Golf

Golfbaan

GlowGolf® - Welkom bij GlowGolf® black light minigolf Welkom bij GlowGolf Nederland; Speel in een van onze vestigingen een rondje blacklight midgetgolf - minigolfLees verder »
Go 4 Golf Reizen
Go4Golf

Golf Reizen

Welkom bij Go4Golf reizen, de specialist in golfvakanties naar Portugal, Spanje en Turkije. Wij zijn thuis in alle accommodaties en op alle golfbanen. Daarom kunnen wij met u meepraten en/of goed advies geven op basis van uw wensen. U bepaalt zelf hetLees verder »
Golf & Country Travel

Golf Reizen

Golf & Country Travel levert golfreizen op maat! Al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen zorgt ervoor dat wij onszelf een golfspecialist pur sang durven te noemen. Wij gaan professioneel te werk, waarbij het inventariseren van Lees verder »
Golf 4 Holland

Golfclubs

Golf4Holland: Online golfvereniging voor NGF handicap registratie, NGF regelexamen, golfnieuws, golflessen, en golfwedstrijden Golf4Holland is de online golfvereniging van Nederland! Golf4Holland verzorgt officiele NGF EGA handicap registratie, heLees verder »
Golf 4 Iedereen

Golfclubs

Golf 4 Iedereen - Golflessen, golfclinics en golfreizen Bent u op zoek naar een goede golfcursus? Maak gebruik van het aanbod van Golf4Iedereen. Verschillende golfbanen beschikbaar. Bel met nummer 06-42291529.Lees verder »
Golf Arrangementje

Golf Reizen

Golfarrangementje.nl Home - Golfarrangementje.nl Lees verder »