Nieuwe websites

Golfclubs

GVN

Golfclubs

GolfVereniging Nederland (GVN) is een bij de NGF aangesloten golfclub die zich niet aan één specifieke baan bindt, maar goede afspraken heeft met verschillende golfbanen verspreid door Nederland. Alle sportieve en actieve golfers zijn welkom als Lees verder »

Leeuwenbergh

Golfclubs

Golfbaan Leeuwenbergh, in 1988 aangelegd door architect Gerard Jol, is een aantrekkelijke baan met een verrassend glooiend karakter en fraaie waterpartijen waar men mee te maken krijgt op zeker acht holes. Leeuwenbergh is een volwaardige achttienhole

Lees verder »

Golfvereniging De Batouwe

Golfclubs

Welkom bij Golfvereniging De Batouwe. G.V. De Batouwe is een actieve, bruisende golfvereniging met ruim 1000 volwassen leden en zo\'n 120 jeugdleden. De vereniging organiseert regelmatig wedstrijden voor zowel de meer competitieve golfer als voor recr Lees verder »

Golfvereniging Golfhorst

Golfclubs

Welkom bij Golfvereniging Golfhorst. Onze vereniging, die op dit moment ca. 750 leden telt, is op 15 augustus 2002 opgericht en heeft op 12 september 2003 de B-status gekregen van de Nederlandse Golf Federatie(NGF) met de bijbehorende bevoegdheden. O Lees verder »

Reymerswael

Golfclubs

Golfcentrum Reymerswael ligt op een unieke locatie aan de Westerschelde waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. 20 autominuten van Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen. Een 18-holes sea-side course met weidse uitzichten over het Scheld Lees verder »

AMJV Golf

Golfclubs

Golfvereniging AMVJ is een gezellige club met ongeveer 400 leden. We hebben een verrassende en uitdagende 18 holes golfbaan, gelegen in het landelijke gebied langs de Amstel op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Ons park is goed bereikbaar met Lees verder »

Golfclub Borchland

Golfclubs

Golfclub Borchland: Eén van onze doelstellingen is dat wij zoveel mogelijk mensen enthousiast maken én houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan, het is een beleving waarbij sport en gezelligheid de keywo Lees verder »

Amsterdam Old Course

Golfclubs

Vlakbij Amsterdam-Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Aren Lees verder »

Golfbaan Naarderbos

Golfclubs

Welkom op Golfbaan Naarderbos. Kom golfen op onze 18 holes Championship Course of op onze unieke 9 holes Par-3 baan. Op onze ideaal bereikbare locatie aan het Gooimeer komt u temidden van het groen volledig tot rust. Lees verder »

Golfclub de Texelse

Golfclubs

Golfclub de Texelse is opgericht in 1994, telt ca. 450 leden en is één van de gezelligste en meest gemoedelijke golfclubs van Nederland. ‘de Texelse’ heeft als doel om de golfsport op Texel te bevorderen in een gezellige sfeer. Geen blabla en/of Lees verder »

Golfclub Cromstrijen

Golfclubs

Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis Lees verder »

Golfclub Kleiburg

Golfclubs

Golfclub Kleiburg is een vereniging waar voor zowel ervaren als beginnende golfers voldoende mogelijkheden zijn de golfsport te beoefenen. Er zijn verschillende commissies actief in het organiseren van diverse wedstrijden, zowel in het weekend als Lees verder »

Golfclub Hitland

Golfclubs

Welkom bij Golfclub Hitland! Golfen is pas leuk als je het samen doet. Samen leren, samen verbeteren, samen presteren, samen vieren! Lees verder »

Golfclub Broekpolder

Golfclubs

Golfclub Broekpolder ligt midden in het recreatiegebied van Vlaardingen en Midden-Delfland. De golfbaan is een echte Hollandse polderbaan waar de wind het de speler knap lastig kan maken. De vele waterhindernissen en de lengte van de baan bepalen haa Lees verder »

Koninklijke Haagsche Golfclub

Golfclubs

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club (1893) bestaat dit jaar 120 jaar en is daarmee de oudste golfclub in Nederland. De huidige baan, gelegen in het prachtige duingebied Meijendel binnen de gemeente Wassenaar, werd echter pas in 1947 eigendom Lees verder »

Noordwijkse Golfclub

Golfclubs

De Noordwijkse Golfclub heeft een van de mooiste banen van Nederland. De baan bezet de vijfde plaats op de Europese ranglijst. De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en de architectuur maken de baan bijzonder uitdagend. Golf Lees verder »

Golfclub Roxenisse

Golfclubs

Welkom bij Golfclub Roxenisse op Golfbaan Catharinenburg. Lees verder »

De Lage Vuursche

Golfclubs

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppe Lees verder »

Golfvereniging Soestduinen

Golfclubs

Golfvereniging Soestduinen maakt gebruik van de 9 holes par 3 baan in Soestduinen, die geëxploiteerd wordt door de Stichting Golfclub Soestduinen. De stichting vertegenwoordigt de exploitant van de baan en verstrekt het jaarlijkse speelrecht. De Lees verder »

Gooise Golfclub

Golfclubs

De Gooise GolfClub bestaat officiëel sinds 1990. Het is een 9 holes par 3 baan met een totale lengte van 1836 meter. Vier par 3 holes bevinden zich op hockeyvelden van de HMHC. Vijf par 3 holes liggen aan de overkant van de weg. Driving-range en pu Lees verder »

Golfclub Oostburg

Golfclubs

Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde Lees verder »

Golfvereniging Albatross

Golfclubs

Golfvereniging Albatross opgericht in 1987 beschikt over een 9-Holes course op het landgoed Bosdal in Prinsenbeek (gemeente Breda). De baan is ontworpen door Alan Rijks en aangelegd door de firma Berkelmans. Momenteel wordt de baan onderhouden door d Lees verder »

De Turfvaert

Golfclubs

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: “Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch” en die vele activitei Lees verder »

Golfclub Stippelberg

Golfclubs

De 27-holes golfbaan van Golfclub Stippelberg is ten zuiden van dit natuurgebied aangelegd, nabij grote waterplassen. De oppervlakte hiervan bedraagt uiteindelijk ongeveer 60 hectare. Het golfterrein bestaat uit een 18-holes golfbaan, een 9-holes par Lees verder »

Golfbaan Echt-Susteren

Golfclubs

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses Lees verder »


VergelijkGolf.nl

Op VergelijkGolf.nl lees je reviews over alle golfclubs van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw golf ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!