Nieuwe Golfclubs

Golfclubs

Golfbaan Naarderbos

Golfclubs

Welkom op Golfbaan Naarderbos. Kom golfen op onze 18 holes Championship Course of op onze unieke 9 holes Par-3 baan. Op onze ideaal bereikbare locatie aan het Gooimeer komt u temidden van het groen volledig tot rust.Lees verder »

Golfclub de Texelse

Golfclubs

Golfclub de Texelse is opgericht in 1994, telt ca. 450 leden en is één van de gezelligste en meest gemoedelijke golfclubs van Nederland. ‘de Texelse’ heeft als doel om de golfsport op Texel te bevorderen in een gezellige sfeer. Geen blabla en/ofLees verder »

Golfclub Broekpolder

Golfclubs

Golfclub Broekpolder ligt midden in het recreatiegebied van Vlaardingen en Midden-Delfland. De golfbaan is een echte Hollandse polderbaan waar de wind het de speler knap lastig kan maken. De vele waterhindernissen en de lengte van de baan bepalen haaLees verder »

Golfclub Cromstrijen

Golfclubs

Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis Lees verder »

Golfclub Kleiburg

Golfclubs

Golfclub Kleiburg is een vereniging waar voor zowel ervaren als beginnende golfers voldoende mogelijkheden zijn de golfsport te beoefenen. Er zijn verschillende commissies actief in het organiseren van diverse wedstrijden, zowel in het weekend als Lees verder »

Golfclub Hitland

Golfclubs

Welkom bij Golfclub Hitland! Golfen is pas leuk als je het samen doet. Samen leren, samen verbeteren, samen presteren, samen vieren!Lees verder »

Koninklijke Haagsche Golfclub

Golfclubs

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club (1893) bestaat dit jaar 120 jaar en is daarmee de oudste golfclub in Nederland. De huidige baan, gelegen in het prachtige duingebied Meijendel binnen de gemeente Wassenaar, werd echter pas in 1947 eigen

Lees verder »

Noordwijkse Golfclub

Golfclubs

De Noordwijkse Golfclub heeft een van de mooiste banen van Nederland. De baan bezet de vijfde plaats op de Europese ranglijst. De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en de architectuur maken de baan bijzonder uitdagend. GolfLees verder »

Golfclub Roxenisse

Golfclubs

Welkom bij Golfclub Roxenisse op Golfbaan Catharinenburg.Lees verder »

De Lage Vuursche

Golfclubs

Spelers met minimaal clubhandicap 54.0 zijn op De Lage Vuursche welkom in de baan. Dit geldt helaas niet voor spelers die uitsluitend in het bezit zijn van een Golfpaspoort. Golfsociëteit De Lage Vuursche heeft 700 leden. Elk lidmaatschap is gekoppeLees verder »

Golfvereniging Soestduinen

Golfclubs

Golfvereniging Soestduinen maakt gebruik van de 9 holes par 3 baan in Soestduinen, die geëxploiteerd wordt door de Stichting Golfclub Soestduinen. De stichting vertegenwoordigt de exploitant van de baan en verstrekt het jaarlijkse speelrecht. DeLees verder »

Gooise Golfclub

Golfclubs

De Gooise GolfClub bestaat officiëel sinds 1990. Het is een 9 holes par 3 baan met een totale lengte van 1836 meter. Vier par 3 holes bevinden zich op hockeyvelden van de HMHC. Vijf par 3 holes liggen aan de overkant van de weg. Driving-range en puLees verder »

Golfclub Oostburg

Golfclubs

Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde Lees verder »

Golfvereniging Albatross

Golfclubs

Golfvereniging Albatross opgericht in 1987 beschikt over een 9-Holes course op het landgoed Bosdal in Prinsenbeek (gemeente Breda). De baan is ontworpen door Alan Rijks en aangelegd door de firma Berkelmans. Momenteel wordt de baan onderhouden door dLees verder »

De Turfvaert

Golfclubs

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert: heeft u altijd lid willen zijn van een gezellige no-nonsense vereniging met een uitdagende 18 holes golfbaan? Een golfclub waar de CLUBFILOSOFIE is: “Sportief, laagdrempelig en Bourgondisch” en die vele activiteiLees verder »

Golfclub Stippelberg

Golfclubs

De 27-holes golfbaan van Golfclub Stippelberg is ten zuiden van dit natuurgebied aangelegd, nabij grote waterplassen. De oppervlakte hiervan bedraagt uiteindelijk ongeveer 60 hectare. Het golfterrein bestaat uit een 18-holes golfbaan, een 9-holes parLees verder »

Golfbaan Echt-Susteren

Golfclubs

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf CoursesLees verder »

Golfclub Hoenshuis

Golfclubs

Voerendaal is gelegen in het groene landschap tussen Heerlen, Valkenburg, Gulpen-Wittem en Nuth. De gemeente heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Ontspande men zich in die tijd in een badgebouw, een tempeltje of aan een vijver, Lees verder »

Edese Golf Club

Golfclubs

Welkom bij de Edese Golf Club! Onze golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De Lees verder »

Golfclub De Breuninkhof

Golfclubs

Golfclub De Breuninkhof heeft een NGF A-status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Op de prachtige 9-holes baan, waar park- weide- en bosholes met talloze waterpartijen elkaar afwisselen, kunt u ruimschoots aan uw trekken komen. U bent met minimaalLees verder »

Keppelse Golfclub

Golfclubs

De Keppelse Golfclub ligt tussen de Achterhoekse dorpjes Laag-Keppel en Hoog-Keppel. Hier werd in 1926 de eerste bal geslagen en daarmee is de Keppelse een van de oudste golfclubs van Nederland. Rust, ruimte, natuur, uitdaging en een bloeiend verenigLees verder »

Rosendaelsche Golfclub

Golfclubs

De Rosendaelsche Golfclub is opgericht op 17 februari 1895. Met de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en de Utrechtse Golfclub �de Pan� behoort de club tot de oudste van Nederland. golfbanen Links

Lees verder »

De Graafschap

Golfclubs

Welkom bij de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’. Een actieve club, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportiLees verder »

Golfclub Winterswijk

Golfclubs

De Golf & Country Club Winterswijk speelt op de prachtige 9-holes golfbaan "De Voortwisch" in het buitengebied van Winterswijk, Gelderland. Daarnaast is er ook nog een uitdagende 6-holes par-3 baan. Onze club vierde in 2011 haar 25 jarig jubileum enLees verder »

Golfclub Driene

Golfclubs

Welkom bij Golfclub Driene. In het prachtige Twentse coulissenlandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub Driene. Deze mooie negen holes baan behoort tot de absolute top van Nederland (tweede in de ranglijst van Golfweekly). OpLees verder »


VergelijkGolf.nl

Op VergelijkGolf.nl lees je reviews over alle golfclubs van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw golf ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!